АПЛИКАЦИЈА ЗА ГРАДСКИ ПРЕВОЗ

ДЕТАЛЕН ПРИКАЗ ЗА ВОЗЕН РЕД,ЛИНИИ, РУТИ, СТАНИЦИ, ЦЕНОВНИК И СИТЕ ДРУГИ ИНФОРМАЦИИ ПОВРЗАНИ СО ГРАДСКИ ПРЕВОЗ КАВАДАРЦИ

ЈП ГРАДСКИ ПРЕВОЗ КАВАДАРЦИ

СИМНИ БЕСПЛАТНО

ОФИЦИЈАЛЕН ВОЗЕН РЕД

ЈП ГРАДСКИ ПРЕВОЗ КАВАДАРЦИ

ГРАДСКИ ЛИНИИ

ЛИНИЈА БРОЈ 10 И 12

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ

ЛИНИЈА БРОЈ 8,23,30,57,68

ОФИЦИЈАЛЕН ЦЕНОВНИК НА ЈП ГРАДСКИ ПРЕВОЗ

ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА КАРТИ , СЛОБОДЕН ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ И МЕЃУНАРОДЕН ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ

бРЕНДИРАЊЕ

РЕКЛАМИРАЊЕ

БРЕНДИРАЊЕ ВОЗИЛА

ПРИМЕРИ

БРЕНДИРАЊЕ ПОСТОЈКИ

ПРИМЕРИ

ДРУГО

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ ВО АВТОБУСИ

ТУРИСТИЧКИ ВОЗ ГРОЗДОБЕРКО

ОФИЦИЈАЛЕН ВОЗЕН РЕД

САБОТА И НЕДЕЛА 12 ВАТАШКИ ДРУГАРИ ОД 12:00 ДО 17:00 ЧАСОТ
ЦЕНА 50 ДЕНАРИ

ЗА ПРИВАТНИ ЗАБАВИ (ДЕТСКИ РОДЕНДЕНИ)

ЛОКАЦИЈА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ 12 ВАТАШКИ ДРУГАРИ ИЛИ БИЛО КОЈА ДРУГА ПРИВАТНА ЛОКАЦИЈА ВО ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ ДОКОЛКУ ИМА УСЛОВИ
ЦЕНА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ 1 час 2000 ДЕНАРИ (во цената е вклучен и возач на возот)

кА КАРТА

ПЛАТИ БРЗО ПЛАТИ ПОМАЛКУ !

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА КАРТИЧКА СО НАДОПОЛНУВАЊЕ НА КРЕДИТ ВО ИНФО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД.
ПОЕВТИНИ ЦЕНИ НА БИЛЕТИ 
ГРАДСКИ ЛИНИИ ЕДНО ВОЗЕЊЕ 35 ДЕНАРИ ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ ЕДНО ВОЗЕЊЕ 45 ДЕНАРИ

СТАТИСТИКА во 2023 година

Curabitur vitae nunc sed velit dignissim.

people
0

Број на патници

вкупен број на пренесени патници во градски и приградски  линии

patokazAsset 1
0

Реализирани линии

вкупен број на реализирани линии во градски и приградски превоз

Asset 1
0

Поминати километри

вкупен број на поминати километри со возила за градски приградски превоз

АДРЕСА

7 МИ СЕПТЕМВРИ БРОЈ 1 1430 КАВАДАРЦИ

ТЕЛЕФОН:

+ 389 43 400 417

Email:

info@gpk.mk

социјални медиуми

Copyright@ 2024 ЈП ГРАДСКИ ПРЕВОЗ КАВАДАРЦИ